Δωρεαν αποστολη σε παραγγελιες ανω των 50€

Το καλάθι σας

X

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

01. Η αρχική ιδέα

Μετά τις σπουδές μου, ξεκίνησε η αναζήτηση για εργασία. Έψαχνα για κάτι πρωτοποριακό & τελικά το βρήκα! Η ιδέα ήρθε από την οικογένειά μου, μιας και το Hobby μας, ήταν η ασχολία μας με τα βότανα & τις υπερτροφές. Μία λέξη ήταν αρκετή: ‘’Ιπποφαές’’

02. Κάνε το Hobby σου επάγγελμα

Κάπως έτσι το 2009 ιδρύθηκε η επιχείρηση Ελιξήριο, με την πρώτη φύτευση δέντρων Ιπποφαούς στην Ελλάδα, στην ορεινή περιοχή της Κόνιτσας Ιωαννίνων. Καλλιεργούμε πλέον 1000 δέντρα Ιπποφαούς με μεράκι, φροντίδα & απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς φυτοφάρμακα.

03. Από το χωράφι στο ράφι

Στην συνέχεια, μετά από πολύ έρευνα & μελέτη, στήσαμε την πρώτη βιοτεχνία μεταποίησης υπερτροφών στην Ελλάδα. Στον χώρο αυτό παράγουμε & συσκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιπποφαούς και άλλων Superfood. Το επαγγελματικό μας εργαστήριο είναι εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και τις απαιτούμενες από το κράτος αδειοδοτήσεις και τηρεί όλες τις προδιαγραφές & τις αρχές του συστήματος HACCP για την υγιεινή & την ασφάλεια των τροφίμων.

04. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Συνεργαστήκαμε με πολλούς προμηθευτές βιολογικών προϊόντων & δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ippofaes.gr από το οποίο μπορεί κανείς να παραγγείλει όλα μας τα προϊόντα και να τα παραλάβει με courier στον χώρο του.