Φρουτώδης σύνθεση με μία κούπα σε έντονο κόκκινο χρώμα από τον ιβίσκο και τα κράνμπερις.
Γεύση έντονη και ξινή που σταδιακά ισορροπείται από τη γλύκα του μήλου και μία πινελιά γλυκόριζας.
Ένα τσάι που θα απολαύσετε εξίσου προετοιμασμένο είτε ως ζεστό είτε ως κρύο.
Τρόπος Παρασκευής - Δοσολογία
ΖΕΣΤΟ ΤΣΑΪ
1. ζεσταίνεται μία κούπα του τσαγιού νερό μέχρι η θερμοκρασία του φτάσει τους 90°C - 100°C.
2. Αφού τραβήξετε το νερό από τη φωτιά ρίχνεται μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα.
3. Ανακατεύετε και μετά από περίπου 5 λεπτά στραγγίζετε.
4. Προσθέτετε αν θέλετε γλυκαντική ουσία (ζάχαρη ή μέλι) και απολαύστε το!
ΚΡΥΟ ΤΣΑΪ
1. ζεσταίνεται μισή κούπα του τσαγιού νερό μέχρι η θερμοκρασία του φτάσει τους 90°C - 100°C.
2. Αφού τραβήξετε το νερό από τη φωτιά ρίχνεται μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα.
3. Ανακατεύετε και μετά από περίπου 5 λεπτά στραγγίζετε.
4. Προσθέτετε αν θέλετε γλυκαντική ουσία (ζάχαρη ή μέλι)
5. Τέλος, προσθέτετε παγάκια μέχρι να γεμίσει η κούπα καιι απολαύστε το!
Συστατικά: κομμάτια μήλου, άνθη ιβίσκου, κράνμπερυ (κράνμπερυ, ζάχαρη, ηλιέλαιο), άρωμα, γλυκόριζα
Διατροφική Δήλωση
|
1γρ. τσάι/100ml νερό |
|
|
Ενέργεια |
<16KJ/100ml, <4kcal/100ml |
|
Λιπαρά |
<0,1g/100ml |
|
Κορεσμένα |
<0,1g/100ml |
|
Υδατάνθρακες |
<0,9g/100ml |
|
Σάκχαρα |
<0,9g/100ml |
|
Πρωτεΐνες |
<0,1g/100ml |
|
Φυτικές Ίνες |
0 |
|
Νάτριο |
<0,01g/100ml |
