+30 693 7971 879
Free shipping on orders over €50

Your cart

X

You have not added any products to your cart!

CONTINUE SHOPPING

 • Κολλαγόνο με Υαλουρονικό οξύ

Click on the photo for zoom

Κολλαγόνο με Υαλουρονικό οξύ

Availability: Immediate

€20,00
 • PRODUCT DESCRIPTION
 • METHODS OF SHIPPING & PAYMENT

 Κολλαγόνο με Υαλουρονικό οξύ 500ml

Το Collagen Extra® συνδυάζει υψηλής ποιότητας υγρό πόσιμο κολλαγόνο και Υαλουρονικό οξύ με βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα αμινοξέα.

Κάθε 30ml κολλαγόνου Extra ® περιέχουν 10.000 mg υψηλής ποιότητας υγρού πόσιμου κολλαγόνου σε συνδυασμό με 50mg  Υαλουρονικού οξέος, βιταμίνη C, Β1, Β2, Β5, Β6, μαγνήσιο και ουσιώδη αμινοξέα.

Δοσολογία: 30ml την ημέρα.

 Collagen Extra® 500ml

 • Αποτρέπει τα σημάδια της γήρανσης
 • Λαμπερό δέρμα
 • Υγιή μαλλιά και νύχια
 • Ενυδατώνει το δέρμα
 • Υγιείς αρθρώσεις
 • Φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας
 • Μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα
 • Βιταμίνες C, B1, B2, B5, B6 και Μαγνήσιο

Μια φόρμουλα υψηλής περιεκτικότητας Κολλαγόνου με Υαλουρονικό οξύ που μπορεί να σας δώσει 20 φορές περισσότερο κολλαγόνο από κάθε κάψουλα.

Το Collagen Extra® παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας την προηγμένη μέθοδο ενζυματικής υδρόλυσης για την παραγωγή πεπτιδίων κολλαγόνου χαμηλού μοριακού βάρους εξασφαλίζοντας υψηλή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.

Το Κολλαγόνο

Το Κολλαγόνο είναι το πιο γνωστό είδος πρωτεΐνης στον ανθρώπινο οργανισμό και κατέχει περίπου το 30% της συνολικής πρωτεΐνης.Τα κόκαλα, οι μύες, οι τένοντες και οι σύνδεσμοι σχηματίζονται και ενισχύονται από το κολλαγόνο όπως και τα αιμοφόρα αγγεία, τα δόντια, ο κερατοειδής των ματιών, το πεπτικό σύστημα και άλλα όργανα. Καθώς μεγαλώνουμε ο οργανισμός χάνει την ικανότητα να παράγει κολλαγόνο και σαν αποτέλεσμα στο δέρμα αρχίζουν να εμφανίζονται ρυτίδες, η τρίχα αδυνατίζει και οι αρθρώσεις  χάνουν την ελαστικότητά τους.

Λαμβάνοντας πρωτεΐνη κολλαγόνου εφοδιάζετε το σώμα σας με τα απαραίτητα αμινοξέα όπως γλυκίνη, προλίνη, υδροξυπρολίνη και αργινίνη τα οποία είναι απαραίτητα για την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου.

Η πρωτεΐνη του κολλαγόνου βοηθά στην διατήρηση υγιούς, σφριγηλού και ενυδατωμένου δέρματος.  Έρευνες έχουν δείξει ότι  η πρωτεΐνη του κολλαγόνου συμβάλλει για ένα υγιές δέρμα, υγιή μαλλιά και νύχια καθώς και στην ελαστικότητα των αρθρώσεων.

Κάθε δόση 30ml Collagen Extra® παρέχει 10,000mg υγρού πόσιμου κολλαγόνου.

Το Υαλουρονικό οξύ

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα βιοενεργό συστατικό που βρίσκεται στα επιθηλιακά κύτταρα και στους συνδετικούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος. Όντας ένας πολύ αποτελεσματικός βιολογικός παράγοντας ενυδάτωσης, το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ως κύριο συστατικό σε πολλά αντιγηραντικά προϊόντα.Ως μια φυσική ένωση που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα, το Υαλουρονικό οξύ έχει τρεις βασικές λειτουργίες:

 1. την προστασία του χόνδρου μεταξύ των αρθρώσεων από μηχανική φθορά,
 2. να κρατά ενυδατωμένο το δέρμα
 3. και να ελέγχει την κυτταρική μετανάστευση.

Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διέγερση ανοσοαποκρίσεων βοηθώντας τα λευκά αιμοσφαίρια στην καταπολέμηση διαφόρων τύπων μολύνσεων, μειώνοντας την ανάγκη για αντιβιοτικά.

Ωστόσο, με την ηλικία, η ποσότητα του Υαλουρονικού οξέος που παράγεται φυσικά στο σώμα μειώνεται και αυτό είναι όπου δημιουργεί την ανάγκη για παρασκευάσματα.

Χάρη στα πολλαπλά οφέλη του Υαλουρονικού οξέος σε διάφορους κλάδους της ιατρικής, τα καλλυντικά και την πλαστική χειρουργική ορισμένοι επιστήμονες έφτασαν να το χαρακτηρίζουν ως

 «το κλειδί για την πηγή της νεότητας».

Το Yαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται κυρίως για την αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων, και έχει θεαματικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της γήρανσης όπως οι ρυτίδες, ανακουφίζει από την ινομυαλγία και βοηθά τις πληγές να επουλωθούν γρηγορότερα.

Άλλες γνωστές ιδιότητες του Υαλουρονικού οξέος είναι ότι ενυδατώνει το δέρμα, βελτιώνει την πυκνότητα των οστών και της μυϊκής δύναμης.

Κάθε δόση 30ml Collagen Extra®  παρέχει 50mg Υαλουρονικό οξύ.

Βιταμίνες & Μεταλλικά Στοιχεία

Βιταμίνη C

Είναι πολύ γνωστό στην βιομηχανία της ομορφιάς ότι η βιταμίνη C  είναι ουσιώδης για την καλή υγεία του δέρματος. Βοηθά στον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης (βασικά συστατικά, για να δείχνει η επιδερμίδα σφριγηλή και νεανική) και δρα ως αντιοξειδωτικό για την προστασία της επιδερμίδας από τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος όπως οι ακτινοβολίες UV, η μόλυνση και οι κακές διατροφικές συνήθειες.
Οι επιστήμονες έχουν βρει επίσης ότι η βιταμίνη C δεν είναι μόνο κύριο συστατικό δόμησης κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά ουσιαστικά ενεργοποιεί το σώμα να παράγει περισσότερες από αυτές τις πρωτείνες καθιστώντας τη εν δυνάμει αντιγηραντικό παράγοντα.

Κάθε δόση 30ml Collagen Extra παρέχει 80mg Βιταμίνη C.

 

Σύμπλεγμα Βιταμινών Β.(Β1,Β2,Β5,Β6).

Κάθε μία από το σύμπλεγμα βιταμινών Β είναι βασική για συγκεκριμένες λειτουργίες:
η Β1 και Β2 είναι βασικές για την σωστή λειτουργία των μυών, των νεύρων και της καρδιάς. Η Β5 απαιτείται για την υγιή ανάπτυξη του οργανισμού και η Β6 ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά το σώμα στην διάσπαση των πρωτεϊνών.
Το σύμπλεγμα βιταμινών Β βοηθά τον οργανισμό να παράγει ενέργεια και ερυθρά αιμοσφαίρια.

Κάθε δόση 30ml Collagen Extra®  παρέχει 100% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης των βιταμινών Β1,Β2,Β5,Β6

Μεταλλικά Στοιχεία

Το Μαγνήσιο είναι βασικό μεταλλικό στοιχείο και απαιτείται για περισσότερες από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα. Ένα από τα πολλαπλά οφέλη του μαγνησίου στον οργανισμό είναι ότι συμβάλλει στην δημιουργία υγιών οστών και δοντιών. Το Μαγνήσιο βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου και ενισχύει την βιοδιαθεσιμότητα της βιταμίνης Β6.

Κάθε δόση 30ml Collagen Extra®  παρέχει 60mg Μαγνήσιο.

Ενεργά συστατικά

«ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ» «ΑΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ 30ML» «Σ.Η.Δ»
«Υδρολυμένο κολλαγόνο» 10.000mg **
«Υαλουρονικό οξύ» 50mg **
«Βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ)» 80mg 60%
«Βιταμίνη Β6 (ως πυριδοξίνη)» 1.4mg 100%
«Βιταμίνη Β2 (ως ριβοφλαβίνη)» 1.4mg 100%
«Βιταμίνη Β1 (ως θειαμίνη)» 1.1mg 100%
«Βιταμίνη Β5 (ως δεξπανθενόλη)» 6.0mg 100%
«Mαγνήσιο» 60mg  

*Συνιστώμενη  Ημερήσια Δόση  **Δεν έχει θεσπιστεί νομοθετικά Σ.Η.Δ.

Οδηγίες χρήσης & Δοσολογία: Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 2 δοσομετρικά καπάκια των 15ml ημερησίως, πριν τον ύπνο, ή διαλυόμενο σε 1 ποτήρι νερό ή χυμό. Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ανακινήστε το μπουκάλι πριν την χρήση.

Οδηγίες για την φύλαξη του προϊόντος: Διατηρήστε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος (˂25°C). Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. .  Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Άλλα συστατικά: Νερό, χυμός φρούτων,  γλυκερίνη, σορβικό κάλιο, νάτριο
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Προσοχή:

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν αποτελούν ιατρική συνταγή.

Ειδικά εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας πριν από την λήψη.

Shipping & Payment Methods

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shipping Methods

The products are sent by courier (Geniki Taxydromiki).

Shipments are made only in Greece.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Payment Methods

1. Cash on delivery. Payment is made by cash, at the time you receive the products.

2. Debit/Credit/Prepaid Card. Payment is made through the Easypay service of Piraeus Bank. Transactions made through our order form are completely secure and there is no risk of fraud, since the management of the payment process is covered exclusively and directly by the Easypay system of Piraeus Bank with an additional level of security Verified-by-Visa, MasterCard Secure Code and 3D-Secure. * In case there is a shortage in any of the products you have already ordered and paid by card, we will contact you immediately for further consultation or refund

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shipping cost

The shipping cost is 4€

For orders over 50€, you have FREE SHIPPING.

Cash on delivery service is FREE.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

You will receive a 10% discount coupon with your order, for your next purchases.

WE CALL YOU

Just fill in your phone and we will call you shortly.