Δωρεαν αποστολη σε παραγγελιες ανω των 50€

Το καλάθι σας

X

Δεν έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

  • Άγαρ-Άγαρ Σκόνη Bio 100g

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

Άγαρ-Άγαρ Σκόνη Bio 100g

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

€18,00
-+
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
  • ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΟΦΕΛΗ
  • ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Άγαρ-Άγαρ Σκόνη 100g

Η φυτική εναλλακτική ζελατίνη

✅ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 

Καθαρό βάρος: 100g
Συσκευασία: Πολύ πρακτική, που διατηρεί φρέσκο το περιεχόμενο και σας επιτρέπει να την ανοίγετε & να την κλείνετε πολλαπλές φορές.

Δείτε τα οφέλη του στην καρτέλα: Ιδιότητες & οφέλη

Δείτε πως να το χρησιμοποιήσετε στην καρτέλα: Τρόπος χρήσης

Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 797 kJ/191 kcal - Λίπη< 0,3g εκ των οποίων κορεσμένα<0,3g - Υδατάνθρακες: 10g εκ των οποίων σάκχαρα: 0,5g - Φ. Ίνες> 70g - Πρωτεΐνες: 2,0g - Αλάτι: 1,25-5g

Το άγαρ (ή άγαρ-άγαρ),  είναι ένας πηκτικός παράγοντας που προέρχεται από ένα φύκι (κόκκινη άλγη) της Νοτιοανατολικής Ασίας.Ανακαλύφθηκε γύρω στα 1650 από έναν Ιάπωνα πανδοχέα που πειραματιζόμενος το χρησιμοποίησε σε σούπα και παρατήρησε ότι αργότερα έπηξε.

Είναι φυτικό υποκατάστατο της ζελατίνης, ένα πηκτικό  για σούπες, για γλυκά κουταλιού, παγωτά και άλλα επιδόρπια.

Οφέλη για την υγεία

Το Άγαρ απορροφά την γλυκόζη στο στομάχι, περνά μέσα από το πεπτικό σύστημα γρήγορα και αναστέλλει το σώμα από τη διατήρηση και την αποθήκευση περίσσεια λίπους. 

Η ιδιότητα του να απορροφά το νερό βοηθάει στις κενώσεις.

Το Άγαρ επίσης απορροφά την χολή, και με αυτόν τον τρόπο, αναγκάζει το σώμα να διαλύσει περισσότερη χοληστερίνη.

Ένα εξαιρετικό υποκατάστατο για την (ζωική) ζελατίνη

Το Άγαρ είναι το τέλειο υποκατάστατο για την παραδοσιακή ζελατίνη.

Είναι φυτικής προέλευσης και αυτό το καθιστά κατάλληλο για χορτοφάγους, vegan και άλλες περιοριστικές δίαιτες.

Το Άγαρ δεν έχει καμία γεύση ή οσμή  πράγμα που το καθιστά αρκετά εύκολο στην χρήση. Είναι πιο σταθερό από ό, τι η ζελατίνη, και παραμένει σταθερό ακόμα και όταν έχουμε υψηλή θερμοκρασία.

Γιατί να επιλέξετε το άγαρ άγαρ:
Τα πλεονεκτήματα του άγαρ άγαρ σε σχέση με την ζωική ζελατίνη είναι πολλά εκτός από το ότι πρόκειται για ένα φυτικό προϊόν!

  • Επειδή είναι φυτικό προϊόν μπορεί να καταναλωθεί από χορτοφάγους, όσους προτιμούν την vegan διατροφή, όσους νηστεύουν και ακολουθούν ελαφρύ ή υγιεινό διαιτολόγιο.

  • Είναι ένα απόλυτα αγνό προϊόν χωρίς χρώμα, γεύση, άρωμα.

  • Χρησιμοποιείται πανεύκολα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση σαν υλικό.

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου και αν χρειαστεί να επαναθερμανθεί το υγρό που προστέθηκε χωρίς να χάσει την πηκτική ιδιότητά του.

  • Μοριακά είναι πολύ πιο σταθερό από την ζελατίνη και δίνει καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στην υφή όσο και στην σταθερότητα της πήξης των υγρών.

  • Μπορεί να βοηθήσει στην χώνευση και τις στομαχικές διαταραχές!

  • Είναι πλούσιο σε ιώδιο και ιχνοστοιχεία!

  • Ιδιαίτερα πλούσιο σε κόμμι, έχει ήπια καθαρτική δράση και μειώνει το αίσθημα της πείνας, γι’ αυτό και οι Ιάπωνες το χρησιμοποιούν κατά κόρον όταν θέλουν να χάσουν βάρος.

  • Το Άγαρ – Άγαρ είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β, Ε, Κ, φολικό οξύ και πολλά μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός, το ιώδιο, ο σίδηρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος.

Δεν περιέχει: γλουτένη, ζάχαρη, λακτόζη, γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε για το άγαρ-άγαρ είναι ότι πρέπει να διαλυθεί πρώτα σε νερό (ή άλλο υγρό όπως το γάλα, οι χυμοί φρούτων, το τσάι…) και, στη συνέχεια, φέρνουμε σε σημείο βρασμού (πάνω από 82c).

Θα πήξει τα συστατικά κρυώνοντας.

Δεν προσθέτουμε  άγαρ, όπως είναι στο φαγητό μας.

ΑΝΑΛΟΓΙΑ 

3 πολύ κοφτά κουτ. γλυκού σκόνη για 1 λίτρο υγρού. Ένα κουταλάκι του γλυκού αγάρ θα δώσει την ίδια δύναμη πυκνότητας με οκτώ κουταλάκια του γλυκού ζελατίνη.

ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

1. Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη άγαρ σε 4 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά και αφήστε για 10’.
2. Φέρτε το μείγμα σε σημείο βρασμού με χαμηλή θερμοκρασία.
4. Ανακατέψτε καλά αμέσως με τα υπόλοιπα συστατικά αν είναι ζεστά ενώ στα κρύα αφήστε λίγο χρόνο  να πέσει η θερμοκρασία.
5. Αφήστε το να κρυώσει για να πήξουν τα υλικά.

Η δράση του Άγαρ-άγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40οC.

Τρόποι αποστολής & πληρωμής

------------------------------

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολή των προϊόντων γίνεται με κούριερ (Γενική Ταχυδρομική).

Αποστολές γίνονται μόνο στην Ελλάδα.

------------------------------

Τρόποι πληρωμής

1. Aντικαταβολή. H πληρωμή γίνεται μετρητοίς, τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

2. Χρεωστική/ Πιστωτική/ Προπληρωμένη Κάρτα. H πληρωμή γίνεται μέσω της υπηρεσίας Easypay της Τράπεζας Πειραιώς. Oι συναλλαγές που γίνονται μέσα από τη φόρμα παραγγελίας μας είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απάτης, αφού η διαχείριση της διαδικασίας εξόφλησης καλύπτεται αποκλειστικά και απευθείας από το σύστημα Easypay της Τράπεζας Πειραιώς με πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας Verified-by-Visa, MasterCard Secure Code και 3D-Secure. *Σε περίπτωση που υπάρχει έλλειψη σε κάποιο από τα προϊόντα που ήδη παραγγείλατε και πληρώσατε με κάρτα, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση ή επιστροφή χρημάτων)

------------------------------

Χρέωση μεταφορικών

Η χρέωση των μεταφορικών είναι 4€

Άνω των 50€ παραγγελία έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

Η χρέωση για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

------------------------------

Με την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί και ένα κουπόνι έκπτωσης 10% για τις επόμενες αγορές σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Συμπληρώστε μόνο το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε εμείς σε λίγο.