Πάπρικα Γλυκιά
H πάπρικα είναι ένα κόκκινο μπαχαρικό το οποίο βγαίνει από ορισμένες ποικιλίες πιπεριάς. Οι καρποί της πιπεριάς αυτής, ξεραίνονται στον ήλιο και γίνονται σκόνη. Περιέχει βιταμίνη C περισσότερη από τα εσπεριδοειδή και εμφανίζει υψηλή ποσότητα σε σαλικυλικά (το φυσικό συστατικό της ασπριίνης).
Καθαρό βάρος: 250γρ
Συσκευασία: Πολύ πρακτική, που διατηρεί φρέσκο το περιεχόμενο και σας επιτρέπει να την ανοίγετε & να την κλείνετε πολλαπλές φορές.
Η πάπρικα χρησιμοποιείται ευρέως σε κουζίνες του Μεξικού της Ισπανίας της Ινδίας. Οι Ουγγαρέζοι την έχουν ως εθνικό μπαχαρικό. Δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα και ενδιαφέρον γεύση στο φαγητό. Ταιριάζει σε κρεατικά, ζυμαρικά, σάλτσες, λουκάνικα.