Σιρόπι Αγαύης
Μια υγιεινή εναλλακτική λύση αντί της ζάχαρης από βιολογικό φυτό Αγαύης με πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που σας επιτρέπει να απολαύσετε μια μικρή γλυκύτητα, χωρίς να αυξηθεί το Ζάχαρο σας απότομα στο αίμα, ενώ συνδυάζετε πολύ καλά με όλα τα πιάτα και ποτά.
✅Βιολογικό προϊόν
✅Ουδέτερη γεύση
Συσκευασία: 350g
✅Κατάλληλο για διαβητικούς, χορτοφάγους και όσους έχουν δυσανεξία στην λακτόζη.
Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα.
Το θετικό του στοιχείο είναι πως με ελάχιστη ποσότητα του νέκταρ παίρνεις την γλύκα που θέλεις.
Στην περίπτωση της ζάχαρης, θα χρειαζόσασταν 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Περιέχει μέταλλα και ινουλίνη (ένα πρεβιοτικό για την υγεία του εντέρου), η οποία δεν μπορεί να βρεθεί σε ραφιναρισμένη λευκή ζάχαρη ή συνθετικά γλυκαντικά.
Μια υγιεινή φυσική εναλλακτική λύση για διαβητικούς ασθενείς.
Το νέκταρ αγαύης είναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη δεν προκαλεί απότομες αυξομειώσεις στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ; (GL)
Ο γλυκαιμικός δείκτης είναι ένα μέτρο των επιπτώσεων των υδατανθράκων στα τρόφιμα στα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα.
Μία τροφή με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη αυξάνει το ζάχαρο στο αίμα περισσότερο από ένα τρόφιμο με μέσο ή χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Προϊόν: Ισπανίας
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1312kj/309kcal – Πρωτεϊνες: 0γρ. – Φ. Ίνες:γρ. – Υδατάνθρακες: 77,20γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα: 77,20g- Λίπη: 0γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:0 gr- Αλάτι: 0γρ. |