Μηλόξυδο αφιλτράριστο Bio – 520ml
Το μηλόξυδο δημιουργείται από τη ζύμωση των σακχάρων του χυμού των μήλων από βακτήρια. Τα σάκχαρα αρχικά μετατρέπονται σε αλκοόλη και στη συνέχεια σε οξικό οξύ.
To οξικό οξύ αποτελεί το κύριο συστατικό του ξυδιού και είναι η κύρια υπεύθυνη ουσία για την έντονη μυρωδιά του, τη γεύση του, αλλά και όλα του τα οφέλη.
- Βιολογικό Προϊόν
- Αφιλτράριστο
Δείτε τα οφέλη της στην καρτέλα: Ιδιότητες & οφέλη
Δείτε πως να τη χρησιμοποιήσετε στην καρτέλα: Τρόπος χρήσης