Καρύδα – 10ml

6,5 με ΦΠΑ

Availability: In Stock

Ποσότητα:

Κατηγορία: .

Τρόποι Αποστολής : Με κούριερ Γεν. Ταχ.
Τρόπος πληρωμής:  Με την παραλαβή των προϊόντων
Κόστος μεταφορικών: 5€
ΔΩΡΕΑΝ- Για παραγγελίες άνω των 50€

Αιθέριο έλαιο Καρύδας – 10ml

Ελληνικό Προϊόν

έχει ένα εξωτικό ευχάριστο άρωμα, το οποίο θα σας ταξιδέψει. Το δέντρο της καρύδας ονομάζεται cocos nucifera και υπάρχει στα περισσότερα τροπικά μέρη. Ο καρπός του δέντρου είναι συνδεδεμένος με την ομορφιά, την υγεία και την λάμψη του σώματος και των μαλλιών. Είναι ένα αιθέριο έλαιο γνωστό για την ενυδατική του ιδιότητα και πλούσιο σε βιταμίνη Ε. To αιθέριο έλαιο καρύδας είναι το πιο δημοφιλής άρωμα που χρησιμοποείται στα καλλυντικά

Προσοχή!
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν αποτελούν ιατρική συνταγή.
Ειδικά εάν λαμβάνετε φαρμακευτικά σκευάσματα ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλεύετε τον ιατρό σας πριν από την λήψη.

Να μην γίνεται χρήση του προϊόντος από εγκυμονούσες και γυναίκες που θηλάζουν.